Как заведох внука си на неврометрия?

Разказът на една баба, желаеща най-доброто за нейният внук.

През май Иван навърши 6 години, а дъщеря ми се измъчваше от въпроса дали да го изпрати на училище сега или година по-късно.

Предложих й да го заведа на неврометрия, за да определим хармоничното му развитие. Първата червена лампичка за това беше, когато той отказа да танцува при приключване на годината в детската градина.⠀

По време на тестването се оказа, че той развива логико-математически, музикални и пространствени способности, както и склонност към аналитичност. Като резултат от изследването се разбра, че точните науки ще бъдат лесни за развитие при него.

След извършеният тест, се взе решение Иван да започне училище след една година като през това време се посвети на подготовката според вродените му таланти.

Щастлива съм, че родителите му няма да изискват от него високи оценка в хуманитарните науки, това е чудесно!

Спомням си колко ми беше трудно да кажа на баща ми, че съм изкарала 4 по някой предмет в училище. Синдромът на отличния студент ме преследваше през целия ми живот и едва през последните 5 години гледам над нещата.

Всички деца са талантливи и няма универсален IQ. Принципът на жълъда гласи, че жълъд може да расте само на дъб, а не бреза или ябълково дърво.⠀

От раждането си всеки от нас има свои таланти. Опитът да развием таланти, които нямаме, е тежък труд, който някой път се срутва като къща от карти.

Ако спрете да искате портокали от дъб и започнете да го развивате като дъб, ще получите огромно мощно дърво, на което всички ще се възхищават.

Вече можете да запишете и своите деца на Неврометрия на таланта, тъй като Вербатория стъпи и на българския пазар.

Бонусът за записалите през м.Февруари е безплатен тест за памет и внимание – фундаментална основа при изготвяне на графика на децата за самостоятелно обучение и домашни работи.

37 преглеждания
Неврометрията помага на много семейства да разчетат талантите на детето, да го опознаят по-добре и да улеснят трудният му път към успеха!

Запишете своя час за гр. София сега на тел. 0887 660110

През 2020 предвиждаме различни промоции за всеки записал своя час за тест - обадете се още днес и разберете, кой от модулите ще ви се предостави безплатно!

©2019 by Вербатория България. Всички права са запазени