Кой съм АЗ 

Да започнеш от начало не е лудост, а понякога необходимост.

Спрете да живеете живот, който не ви носи хармония, а само тъга и неудовлетворение. Разберете вашите вродени таланти и потенциал и вземете вашата съдба и бъдеще в ръцете си.

 Въз основа на ритмите на мозъка ние можем точно да оценим талантите и потенциала ви, както и да ви покажем дейностите, в които можете да се развивате и да постигате вашите успехи в хармония със себе си и удоволствие.

Хобита, които могат да ме направят щастлив

Нашият доклад ще ви даде 7 подходящи хобита, които са в хармония с вашият мозък, които можете да практикувате с вашите любими хора

Каква е социалната роля, която най-точно отговаря на вашият коефициент на емоционална интелигентност?

Ние оценяваме вашата емоционалната интелигентност, лидерския потенциал, самопознаването ви и познанието на другите хора. Даваме ви съвети за подходящ спорт и препоръчваме комфортна роля в колектив.

Моите ключови умения

Кои мета-умения да развиете у себе си,, за да станете по-добър и успешен. Показваме вашият потенциал в 11 ключови умения като например – умения за справяне с много задачи наведнъж, креативност, многоезичие, стрес и резистентност и др.

Изморявате се бързо? Имате липса на внимание?

Това всичко е резултат от спецификите на вашата памет. Ние измерваме паметта отнасяща се към всеки талант, използвайки американска патентована технология. Тест на памет и внимание - цена 60 лв.

Неврометрията помага на много семейства да разчетат талантите на детето, да го опознаят по-добре и да улеснят трудният му път към успеха!

Запишете своя час за гр. София сега на тел. 0887 660110

През 2020 предвиждаме различни промоции за всеки записал своя час за тест - обадете се още днес и разберете, кой от модулите ще ви се предостави безплатно!

©2019 by Вербатория България. Всички права са запазени